Ny keeper på plads i HK Give Fremad

Det er med stor glæde at vi nu kan præsenterer en ny keeper til 2.divisionsholdet. Her har Karsten Tietje nu meldt sin ankomst til HK Give Fremad. Vi har fuldt Tietje igennem flere sæsoner og har også tidligere haft dialog sammen omkring et evt. sammenarbejde, og nu er det endelig lykkeds, udtaler sportschef Kedde Jensen.

Tietje har de sidste sæsoner stået på mål i Kolding HK i 2.division og 3. division. Tidligere stod Karsten Tietje i TM Tønder, hvor han var med i 1.divionstruppen der. Karsten Tietje er en rigtig vindertype der vil vinde for en hver pris, med et godt temperament, hvor Tietje hele tiden kræver det maksimale fra hans holdkammerater. Karsten kommer fra Bjerndrup i Sønderjylland, men er nu bosat i Kolding.

Om skiftet til HK Give Fremad siger Karsten Tietje:

Give var oplagt som klub da de har etableret sig som et top-5 hold i 2. division og har et seriøst setup og en god hjemmebane, og efter samtaler med Kedde var jeg ikke i tvivl.

Det trækker i mig at komme til en klub med ambitioner og en plan for fremtiden. Jeg glæder mig meget til at komme i gang og forhåbentlig bidrage positivt til kulturen og klubben.

På det personlige plan er jeg konkurrence menneske og vil gerne vinde i alt jeg stiller op i og/eller give mit bedste forsøg. Jeg besidder også en smule temperament som jeg ser som en styrke på håndboldbanen, hvor jeg gerne vil inspirere mine holdkammerater. Som målmand har jeg opnået en alder hvor jeg kan begynde at trække på min erfaring, hvilket gør at jeg er mere selvsikker og har troen på egne evner, selv i svære situationer.

Vi byder Karsten Tietje velkommen og ser frem til sammenarbejdet.

Fulde navn: Karsten Tietje

Alder: 31 år

Højde og vægt: 188 cm / 93 kg

Fødeby: Bjerndrup

Bopel nu: Kolding

Klubber (senior):

  • TM Tønder 1. division
  • Kolding HK 2/3. division

Sammen er Vi stærke.