Ny nat og dag-præstation gav Give sejren på Fyn

GOG Håndbold 2 – HK Give Fremad 19-26 (14-9)

Det lignede et tryk på repete-knappen, da Give Fremads divisionsmandskab torsdag aften landede en sikker 7 målssejr over ellers ikke uefne GOG i hal 1 i GOG Arena.

For som det var tilfældet mod HC Odense i den sidste kamp, leverede Give en gennemgående skidt 1. halvleg, var nede med 5 mål til GOGerne ved pausen, hvorefter Kedde Jensens tropper kom ud og fejede modstanderene ud af banen i 2. halvleg og vandt de sidste 30 minutter med utrolige 17-5.

– Egentlig er vi fint med i kampen de første 10-12 minutter. Vi er bagud 4-5 efter 10 minutter, men vores problem i resten af halvlegen er, at vi brænder alt for meget, og at forsvaret ikke fungerede. Vi er for passive, simpelthen. Set over hele kampen brænder vi 12 100 %’s chancer, men heldigvis er det meste i 1. halvleg, det er et problem, fortæller Kedde Jensen, der i pausen fik justeret holdet ind og sendte sine tropper ud i en aggressiv 3:2:1 formation.

Det gav pote!

Kim & Klinge kampafgørende
– Forsvaret får lukket fantastisk godt af, og Dennis Klinge i målet går ind og leverer 14 redninger i de sidste 30 minutter. Han når op på 22 redninger i alt i kampen, og han var helt outstanding. Samtidig får Kim Nissen i den grad også gang i scoringerne. Han scorer 9 mål på 9 forsøg i 2. halvleg, og de to var om nogen kampafgørende i aften, siger Kedde Jensen, der også havde store roser til unge Kenneth Højgaard for at sætte spillet rigtig godt op i 2. halvleg.

Med sejren over GOG, der var holdets 4. sejr på stribe i turneringen, er Give nu for alvor ved at arbejde sig væk fra nedrykningszonen. Pt. har holdet 4 points afstand til 3. sidstepladsen og ditto til 2. sidstepladsen. Her finder vi pudsigt nok Gives næste to modstandere, AGF og Rækker Mølle.

Nu venter afgørelsens time
– Lige nu fungerer det hele for os, og det er fint. Men nu venter en meget afgørende kamp på fredag (d. 11. marts, red.) i AGF. Den kamp er vel en slags lille matchbold, for vinder vi den, se det rigtig godt ud for os. OG kan vi så også slå Rækker Mølle på hjemmebane d. 17. marts, så er den sandsynligvis helt hjemme, siger Kedde Jensen.

Givetræneren ser meget gerne, at så mange tilskuere som muligt tager turen på fredag til Aarhus for at bakke op om Givemandskabet.

– Det her er en meget afgørende kamp for os, og vi kan/skal bruge al den hjælp og støtte, vi overhovedet kan tromle sammen. Jeg håber rigtig meget på, at der møder en masse folk fra Give op for at støtte drengene, så vi kan få den her sejr, lyder opfordringen fra Kedde Jensen.

Kampen spilles kl. 19.20 Ceres Park, Hal 3 !

Vi letter på hatten
Kommentar: 4 sejre på stribe. Fra at have siddet fast i hængedyndet under nedrykningsstregen har holdet og deres træner via stenhårdt arbejde fightet sig op til en rigtig gunstig udgangsposition inden de afgørende kampe her i marts.

Holdet er som forvandlet – både spillemæssigt og mentalt, og der er al mulig grund til at lette på hatten over det arbejde, der er blevet lavet med og af holdet de sidste måneder.

Respekt!

Og nu skal tingene så lige gøres definitivt færdige!

Mål for Give:

Kim Nissen 10

Christian Skagen Pedersen 4

Brian Køhler 3

Kasper Tømrer Nielsen 3

Anders Bøtcher 3

Nicolai Emborg 2

Thomas Merrild 1