Give HK op på 1. pladsen efter et brag af en håndboldkamp

Give HK - Faaborg 2. division 30-28 (14-14)

Topkampen mellem Give HK og Faaborg blev en stor succes for Give, der vandt med 30-28. Det blev en meget tæt og lige kamp, hvor holdene fulgtes ad lige til næsten sidste minut.
Med et minut tilbage hed stillingen helt lige 29-28, og Faaborg var i angreb. Men så lavede Jakob i målet lige en klasseredning - og på det næste angreb scorede Magnus til 30-28. Så var den kamp hjemme - og publikum gik helt amok af begejstring.

Kampen var sponsoreret af Vestjysk Bank, og der var 150 sponsorer med gæster til spisning før kampen. Det betød, at hallen var fyldt til bristepunkter, og at stemningen var helt fantastisk i 60 minutter. Ja der var nærmest VM-stemning, så tak til de mange tilskuere for den store og flotte opbakning.

Det var en fantastisk kamp i et meget højt tempo og med flotte mål og store redninger. Faaborgs målmand havde i 1. halvleg rigtig mange gode redninger, og deres storskytte Ole Ellegaard høvlede mål ind på samlebånd - et rigtig godt hold, vi der var oppe mod.

Det var jo også nr. 2 mod nr, 3, der kæmpede om at holde fast i HC Odense på 1. pladsen - og det blev heldigvis Give, der trak det længste strå efter en flot fight - og masser af flot håndbold.

Desværre måtte Bastian, vores stærke højrefløj, udgå med en skade med 7 minutter tilbage, da han blev tacklet hårdt og ureglementeret og landede uheldigt på den ene fod. Hårdt at undvære den rutinerede spiller i en svær slutfase, hvor vi da også brændte tre helt oplagte scoringsmuligheder.

Men heldigvis kom Jakob Skov igen på banen til sidst, og han fik med tre store redninger en afgørende hånd med i at det hele endte med en sejr til os. Lækkert.

Med sejren går vi for et par dage op på 1. pladsen i rækken, og det har vi det rigtig fint med - et nederlag havde nok betydet, at vi ville være ude af oprykningskampen - så fantastisk vigtigt med en sejr - og så i den fantastiske kulisse.

Stor tak til publikum for kæmpeopbakning og stor tak til dagens kampsponsor fra Vestjysk Bank, der var med at til at skabe en fed stemning og med til at fylde hallen, fordi banken havde sørget for gratis adgang.

Som en ekstra bonus kan vi meddele, at klubben har forlænget aftalerne med både Magnus Taulbjerg og målmand Jakob Skov. Det fortalte vores sportschef Kedde Jensen under erhvervsklubbens spisning - og at der er godt gang i dialogen med alle de andre spillere i truppen. Samtidig kunne Kedde også fortælle, at Christian Skagen Pedersen holder pause fra trænergerningen på 3. division, og at det bliver Peter Thuun, der overtager rollen som cheftræner.

Det var også under spisningen, at Claus Villumsen fra Brugsen og OK Benzin kunne overrække Stine Winther fra bestyrelsen en flot check på 35.000 kroner. Claus fortalte at der i 2022 blev tanket hele 681000 liter benzin fra tanken ved Brugsen - og at det altså gav 35.000 til klubben. Tak til Brugsen og OK Benzin for de gode penge

Vi vil gerne fra klubbens side sige mange tak til erhvervsklubben for et fantastisk arrangement før kampen.

Næste gang skal vi spille mod det andet tophold HC Odense på udebane Det er fredag den 24. februar, og her sørger klubben for bus, så der kan komme mange Givefolk med til den meget vigtige kamp.