Kampreferat Give - Hogager Mejrum-Hvam: 26-24

Torsdag aften var 3. division igen i kamp, og endnu en gang lykkedes det at hente en smal sejr efter en nervepirrende afslutning.

Torsdag aften var 3. division igen i kamp, og endnu en gang lykkedes det at hente en smal sejr efter en nervepirrende afslutning. Optakten var ikke optimal da flere spillere døjedes med småskader og en ellers velspillende Anders Orning måtte vi helt se bort fra. Derudover var en fodskadet Christian Møller heller ikke helt klar, men kom ind og gjorde en forsvsrsmæssig god indsats i løbet af kampen.

1. halvleg var en rodet affære hvor forsvaret først hen mod slutningen af halvlegen fik fat. Manglende parathed gav udeholdets skyttere gode arbejdsbetingelser, og gjorde det svært for vores keepere.

Bagud 15-10 ventede der derfor en svær opgave i at komme tilbage i opgøret, men heldigvis kom vi ud med fornyet energi. Forsvaret fik efterhånden fat, keeperne meldte sig ind med vigtige redninger og godt spillende Kasper Skov, Sebastian Hansen og Benjamin Sønderby fik åbnet op med stærke kombinationer og individuel styrke mens fløjene i begge sider leverede stort. Især Christian Larsen bidrog med sikre scoringer. God tålmodighed og disciplin og ikke mindst en indædt fight gjorde at det i dag var os der trak det længste strå. Et topmotiveret publikum med kanon opbakning hjalp drengene det sidste stykke til endnu en sejr på nu 3 i trak. Tobias Langkjær blev velfortjent kampens spiller med gode aktioner i begge ender af banen.