OPRYKNINGSSPIL til 1. division: Give uendelig tæt på points i Frederikshavn, men ……

Frederikshavn 1. division – HK Give Fremad 2. division 22-21 (13-9)

– Vi var simpelthen så uendelig tæt på. Ved stillingen 21-21 har vi bolden. Der er 50 sekunder tilbage og skal egentlig bare køre kampen klogt hjem. Jeg har stadig et time-outkort, som jeg vælger med at vente med at trække. Så afslutter vi pludselig alt for tidligt lige ind i paraderne, Frederikshavn går i angreb, Anders Bøtcher bremser angrebet med en tackling. Det giver normalt tre-meter, men fordi vi havde målmanden ude af målet, får Frederikshavn straffe i stedet for.

– Og så scorer de til 22-21. Med 14 sekunder tilbage tager jeg time-out, men vi får intet ud af det sidste angreb – og så taber vi med 1 sølle mål. Hold k…. hvor var det ærgerligt, lød det umiddelbart fra Givetræner Bjørn Hessellund efter den dramatiske slutfase, der altså gik Frederikshavnernes vej på de mindste marginaler.

7 mod 6 i angrebet ændrede kampen

Give fik igen-igen en skidt start. Et veloplagt hjemmehold blæste til angreb og stillede konsekvent op i en 3:3 forsvarsformation, der voldte Give en del problemer i 1. halvleg. Give var bagud med 5-6 mål, men nåede op på 13-9 inden pausen, og så sadlede Givetræneren om:

-Vi gik over til at spille 7 mod 6 i angrebet, og det gav både ro i spillet og målmæssig pote. Stille og roligt åd vi os ind på deres forspring. Vi fik for alvor gang i angrebsspillet, forsvaret stod fantastisk i en stram 6:0 opstilling, og Marvig i målet havde også en del gode redninger. Men selvom vi gjorde rigtig mange ting rigtigt, så brændte vi set over hele kampen simpelthen alt, alt for mange chancer. Vi kunne/burde have scoret 15 mål i 1. halvleg, og tendensen fortsatte lidt i 2. halvleg, selv om det blev bedre, forklarer Bjørn Hessellund.

Hesselund: Gode muligheder for at slå Frederikshavn i Give

Nuvel! Kommer Give så fra Frederikshavn med halen mellem benene og en skidt fornemmelse? Nej, det afviser Bjørn Hessellund kategorisk, selvom afslutningen var decideret træls.

– For det første vil jeg rose mine spillere for en utrolig flot fight. Vi kører simpelthen frederikshavn trætte, og det sidste kvarter har de ikke meget at skyde med rent fysisk. Det er en cadeau til os. Vi fik også set, at vi har nogle taktiske greb, der kan gøre det svært for Frederikshavn i Give, og jeg er sikker på, at den momentum vi havde sidst i kampen, kan vi tage med til den næste kamp, mener Hessellund og fortsætter.

Igen flot tilskueropbakning på udebane

– Frederikshavn er et godt hold med nogle gode individualister, men jeg tror 100 % på, at vi kan slå dem i Give, og dermed få en afgørende dyst om oprykningen, understreger Bjørn Hessellund, der kunne glæde sig over en enorm flot opbakning fra Givefolk, der havde taget turen nordpå. I omegnen af 120 tilskuere heppede trofast på Give, og mon ikke vi kan firedoble det antal, når Frederikshavn kommer på visit i Ikærhallen næste lørdag kl. 15.30??

Mål for Give: Mads Overgaard 6, Christian Skagen 2, Simon Madsen 2, Magnus Nygaard 3, Sebastian Hansen 3, Rolf Hessellund 1, Chris Bust 3 og Kasper Tømrer Nielsen 1.

Der var ekstra roser til bolværket i centerforsvaret til Mads Overgaard og Kasper Tømrer Nielsen for en flot indsats i forsvaret. De to herrer blev ifølge Bjørn Hessellund godt flankeret af Simon Madsen, Rolf Hessellund og Magnus Nygaard, ligesom unge Marvig i målet også gjorde en god figur.