Give manglede niveau mod topholdet

Otterup – HK Give Fremad 2. div. 27-19 (16-9)

Give Fremads divisionsmandskab skulle hente et præstationsniveau frem fra allerøverste hylde, hvis man skulle håbe på point(s) mod det stærke tophold fra Otterup i søndagens opgør i det nordfynske. Sidst man mødte det kompetente oprykningsfavorit fik man en snitter på hele 11 mål hjemme i Ikærhulen, og også denne gang var der no mercy til et Givemandskab, der ifølge træner Kedde Jensen ikke nåede op på det nødvendige niveau.

Ramte hverken dagen eller niveauet
– Mod et skarpt hold som Otterup skal alle mand altså holde niveau gennem hele kampen. Aftalerne i angrebsspillet skal sidde lige i skabet, man skal score på de fleste af sine chancer, og intet af dette skete, i hvert fald ikke i 1. halvleg, hvor vi brændte for mange chancer, lavede for mange teknikske fejl, og dermed inviterede Otterup ind på et slaraffenland af kontrachancer, som de kynisk udnyttede fortæller Kedde Jensen, der lagde ud i en 3:2:1 forsvarsformation, der efter pausen blev ændret til en klassisk 6:0-formation.

Aftalebrud omkring overtalsspillet kostede
Det virkede på nogle parametre, for hjemmeholdet kom kun til 11 scoringer efter pausen mod 16 i de første 30 minutter. Angrebsspillet var dog stadigvæk langt fra godt nok, og det ærgrede Givetræneren ikke så lidt, at hans mandskab i overtalsspillet ikke holdt aftalerne.

– I overtal skal man spille til nul i eget forsvar, og så gerne score i hvertfald et enkelt mål. Men det magtede vi altså ikke i dag, tværtimod fik Otterup lov til at vinde vores overtalsspil, og det er bare ikke godt nok, konstaterer Givetræneren.

Emborg og Jepsen ud med skader
Oven i købet måtte han i løbet af kampen sige farvel til først Nicolai Emborg og dernæst Heino Jepsen, idet begge bagspillere begge udgik med skader. Bagskytten Brian Køhler var for øvrigt slet ikke med, da han var forhindret i at spille pga. arbejde – indtil det viste sig, at han alligevel fik fri tids nok til at nå Otterupkampen.

– Men det var for sent. Nu havde jeg sat truppen op til kampen mod Otterup, og det ville jeg ikke ændre på. Derfor spillede Køhler på vores 2. hold, forklarer Kedde Jensen, der efter nederlaget på Nordfyn havde ros til Heino Berg Jepsen for at bringe masser af god energi ind på holdet, indtil han måtte udgå med en skade.

Næste kamp mod det absolutte bundhold
– Forsvaret gjorde det generelt også fint i 2. halvleg, hvor vi kun tillod 11 scoringer til Otterup, siger Kedde Jejsen, der skal i ilden igen med sit mandskab torsdag d. 12. marts, hvor man hjemme i Ikærhallen møder rækkens absolutte bundprop, Vestfyn, der blot har samlet 1 point i 19 kampe. Det er dermed lige fra den ene yderlighed til den anden mht. modstander fra top til bund, og alt andet endnu en sikker sejr på torsdag til Give vil være en stor overraskelse.

Mål for Give

Kim Nissen 5

Andreas Oliver Bjerre 4

Christian Skagen 3

Thomas Vestergaard 2

Heino B. Jepsen 2

Anders Bøtcher 1

Kenneth Højgaard 1

Jonatan Isaksen 1