Pilen peger den rette vej

Torsdag var 1. divisions holdet fra Otterup på besøg i Ikærhallen til den 3. testkamp efter sommerpausen. Det blev at opgør, hvor Otterup kampen igennen sad på begivenhederne. Men til trods for et nederlag på 28-24 til de fynske gæster, kan der alligevel tages mange gode momenter med.

Angrebs mæssigt, spiller vi igen i perioder os frem til mange fine muligheder, men må stadig arbejde med effektiviteten i spillet. De gode perioder får vi ikke nok ud af i forhold til det vi forventer af os selv. Vi skal spillere med mere fysik i såvel de offensive, som de defensive mand mand situationer. Her er det tydeligt at vi skal finde noget mere hårhed frem. Men også at timingen, naturligt nok, stadig ikke er hvor den skal være.

Alligevel kan vi glæde os over de nye konstellationer ser bedre og bedre ud. Specielt Magnus viste sig godt frem, trods det at han er en af holdets yngste, er han ikke bange for at tage et stort ansvar. Og det er vigtigt i en periode, hvor vi er uden Sebastian Hansen, Simon Madsen, Mads Overgaard, Jakob Skov og Kim Nissen.

Næste gang du kan se holdet i aktion, bliver mandag d. 2/9 kl. 19.30. Hvor Flensborg Handewitt kommer til byens med deres 2. hold. Så har du lyst til at se nogle af fremtidens stjerner, og samtidig støtte byens hold, så skal du ligge vejen forbi Søndermarks hallen.