Pokalsucces for Jyllandsseriedamerne

HK Give Fremad – SGI Esbjerg 26-20

Truppen til kampen: Majken Christina Koldby Christensen, Diddi Jakobsen, Sahra Skiffard Ovesen, Lærke Krudt, Michelle Ringsted Langkjær, Pernille Dahl Emborg Jepsen, Camilla Holmgaard, Laura Skovlund Feierskov, Kristina Juul, Christina Skyum Knudsen, Julie Faurschou Hastrup

Efter den gode start mod Team Helle tirsdag aften, skulle Jyllandsserie damerne møde på papiret noget stærkere modstand torsdag aften. Modstanderen var her SGI Esbjerg der til daglig er midterhold i 3 div, altså en række over os. Vi mødte netop SGI Esbjerg i pokalturneringen sidste år hvor det blev til nederlag, efter vi havde været i en nærepivrende kamp og ovenikøbet også i forlænget spilletid.

Enigheden var stor inden kampstart, vi skulle på banen og finde det niveau vi spillede på tirsdag mod Team Helle. Hvis vi skulle have en chance for at slå dette stærke SGI hold, så skulle alt flaske sig og vi skulle spille op til vores bedste. Kampen startede og aftalen var at vi skulle sætte fuld fart på spillet for at se om vi kunne fange dem på det forkerte ben, vi lavede en del fejl de første 10 min grundet tempoet så vi tog ro på efter de 10 min. Ro skulle vise sig at være nøglen til succes for os denne sene torsdag aften, et brøl stærkt forsvar og 2 klasse målmænd var da også noget af opskriften. Esbjerg startede i 6-0 forsvar men det gik de hurtigt fra, da vi simpelthen smadrede deres defensiv. Derefter gik de over og dækkede offensiv, det fik vi også lavet nogle fine løsninger på.

I det heletaget spiller pigerne rigtig godt for tiden, og der bliver virkelig spillet som et hold. Kampen bedste mål kom efter 50 min hvor Pernille Dahl Emborg Jepsen smækkede et løbeskud helt op i krogen, Pernille spiller rigtig godt for tiden det er virkelig en fornøjelse. Holdets “Young gun” Laura Skovlund Feierskov kom også flot igang i anden halvleg, med nogle flotte mål. 2 halvleg blev ren opvisning, pigerne viste hvor højt niveau det kan ramme. Vi er nu videre til 5 runde i pokalturneringen, og hold op det er fedt.

Pigerne spiller imorgen lørdag igen, og det er igen på hjemmebane i Ikærhallen kl 15.00. Her møder vi Kolding HK så kom og hjælp os til sejr igen, vi er så glade for i kommer bliv endelig ved med det.