Rigtig træls dag på kontoret

HK Give Fremad – KLG Lind 22-30

Anna Budde Laursen 6 mål, Camilla Holmgaard 5 mål, Sahra Skiffard Ovesen 4 mål, Malene Birk Østergaard 2 mål, Camilla Secher Utoft 2 mål, Pernille Dahl Emborg Jepsen 1 mål, Michelle Ringsted Langkjær 1 mål, Laura Skovlund Feierskov 1 mål

Der er dage hvor intet fungere og det er sgu “træls”, men sådan en kamp ramte Jyllandsserie damerne her i weekenden i kampen mod KLG Lind. Til historien skal også lyde at det var et velforbedredt Lind mandskab der stillede til kamp i Ikærhallen, et rigtig godt “gammelt” rutineret hold med kun 2-3 spillere i truppen der ikke har spillet mindst 2. div. for år tilbage.

I 1 halvleg kæmpede piger alt hvad de havde lært, med fight kommer man langt og det gjorde da også at vi kun var bagud med 3 mål ved pausen. Fint nok udgangspunkt til 2 halvleg så måtte vi se om vi kunne finde nogle løsninger, der blev snakket om at stregen kunne være muligheden og at man troede på det man lavede inde på banen.

Et rigtig godt spillende Lind mandskab tog bare fat hvor de slap i 1 halvleg, og det virkede næsten som om de ikke kunne lave fejl. Og vi ramte bundniveauet denne lørdag, det var rigtig træls! Vi er et vinderhold og alle vil gerne vinde, så derfor var stemningen da også efter kam sådan at det kunne da ikke passe!! Så heldigvis spiller vi onsdag igen, hvor vi har muligheden for at få oprejsning. Modstanderen er her Grindsted som vi tabte med 2 mål til på hjemmebane sidst vi mødtes, det bliver en svær kamp men også en modstander der står godt til os. Det bliver helt sikkert en fed kamp. Vi spiller kl 20 på onsdag i Magion i Grindsted, så vi ses derude.