Rolf Hessellund – cool nok med bror som træner

Rolf Hessellund ser frem til at spille i Give, ikke mindst fordi, det er hans bror Bjørn Hessellund, der er træner. Den 26 årige bagspiller arbejder som projektleder hos entreprenørvirksomheden CASA A/S i Horsens, og er bosiddende i Vejle med sin kæreste og deres 7 måneder gamle barn.

Rolf har tidligere spillet 1. divisionsbold i Vejle, Odder, Grenå ( 2. div.) og Skovbakken, inden han satte sit navnetræk på en etårig aftale med Give fremad.

– Jeg vidste på forhånd, at Give var kendt for et have en fantastisk hjemmebane og for at have en god og tiltalende håndboldkultur, så da Bjørn kontaktede mig for at lave en aftale om at komme til Give, var jeg klar, fortæller Rolf Hessellund.

Han har det forøvrigt glimrende med at spille under sin bror.

– Vi har et godt samarbejde og et cool forhold omkring det håndboldmæssige. Jeg skal jo nok yde lidt mere end de andre på holdet, inden han roser mig, men det er fint nok. Jeg kan jo klare det, lyder det fra Rolf med et skævt smil.

Rolf Hessellund tager et år ad gangen rent håndboldmæssigt, idet hans job som projektleder kan resultere i ophold langt væk fra Vejle om omegn.

Men lige her og nu passer det hele perfekt for den hårdtskydende bagspiller.

– Jeg mener, at vi har et fint hold med et godt miks af unge talenter og rutinerede kræfter. Jeg har jo spillet sammen med ”Tømrer” og Chris Bust i Vejle, og kender Mads Overgaard som modstander. Trupmæssigt synes jeg det ser fint ud, men det drejer sig om at komme godt fra start. Gør vi det, er det ikke urealistisk at drømme om top 3, konstaterer Rolf Hessellund.