Så er den nye Give-rom på banen

Sidste års meget populære Give-rom, der blev lanceret af Johnny Mortensen fra Diagonalens Vin og Blomster og som blev revet væk på få dage, blev torsdag aften til Erhvervsklubbens håndboldmiddag relanceret. Den nye Give-rom er fra Guatemala, og ifølge Johnny Mortensen endnu bedre end sidste års Barbados-rom. Som i 2013 går der 25 kroner til HK Give Fremads ungdomsafdeling pr. solgt flaske, der i første omgang kommer i 300 eksemplarer. Johnny Mortensen har dog endnu 150 flasker på lager i en speciel grand cru-version, der så også koster en lille hund mere end den oprindelige rom.

– Der er allerede mange forudbestillinger på den nye Give-rom. Bl.a. har borgmester Arne Sigtenbjerggaard bestilt 5 flasker – ikke til eget forbrug – men til gaver ved officielle lejligheder. Det er jo en god reklame for Give, fastslog Mortensen under præsentationen af rommen.

Som sidste år vil der også komme en 1,75 liters flaske på auktion, hvor de indtjente penge ligeledes går til HK Give Fremad. Sidste år indbragte salg af Give-rom plus auktionen i alt 7500 kroner til klubben.

Den ”store flaske” sætte spå auktion torsdag aften d. 6. november igen ved Erhvervsklubbens håndboldmøde i Ikærhallen, hvor Erhvervsklubbens formand Alf Sørensen vil være en af de ihærdige bydere sammen med sidste års vinder, Edvard Vemmelund fra Givskud.

Ifølge Johnny Mortensen er Give-rommen blevet populær både som drik til eget forbrug, gave og som samlerobjekt. Rommen kan købes hos Diagonalvejens Vin og Blomster for 300 kr. – og husk så lige, at hver gang du køber en flaske Give-rom, så støtter du HK Give Fremads håndboldafdeling!