Sejr i sidste kamp inden jul til damerne

HK Give Fremad – Silkeborg IF (9-12) 17-16

Camilla Holmgaard 6 mål, Anna Budde Laursen 5 mål, Sahra Skiffard Ovesen 2 mål, Julie Faurschou Hastrup 1 mål, Pernille Dahl Emborg Jepsen 1 mål, Malene Birk Østergaard 1 mål, Christina Skyum Knudsen 1 mål

En rigtig god og vellykket damejulefrokost lørdag, med masser af hyggestemning og en drink eller to i Thuuns hybel. Det er en tradition at dameholdet holder deres egen julefrokost weekenden inden klubbens, det var så aftalen at vi ville vinde kampen tirsdag selvom man festede sammen lørdag.

Det var tydeligt hvem der var mest sultne efter sejr fra start, Silkeborg kæmpede alt hva de kun og kom da også hurtigt foran. Det skulle vise sig at blive en stor opgave at få forsvaret i omdrejninger, men det kom lidt efter lidt. Det var også som om vi ikke kunne finde løsningerne i angrebet, dårlige beslutninger og skud på forkerte chancer. Vi fik nogle rigtig gode og fine chancer hver gang vi holdt presset, og det viste vi da også i små perioder. I 2 halvleg fik i bedre styr på forsvaret, og man må bare sige at når forsvaret står der ja så score modstanderen ikke mange mål på os.

Selvom spillet ikke var helt i top, så vandt vi og ender med en 3 plads i jyllandsserien efter første halve sæson. Efter jul kommer vi i en ny pulje, og så er det på den igen for målet er igen at blive i jyllandsserien. Tak til alle jer tilskuere der har været en fast del af vores hjemmebane, i er fantastiske. Nu går vi i træningslokalet og arbejder hårdt henmod kampene efter jul, og glæder os til at spille for jer igen. Glædelig jul og godt nytår fra jyllandsseriedamerne.