Sejr i svær udekamp til damerne

Varde HK – HK Give Fremad 20 – 21

Jyllandseriedamerne har fået en rigtig god start på 2 del af sæsonen, med nu 3 sejre i træk og hold nu op det er lækkert!!

Varde er et hold som aldrig giver op, selvom vi spillede en rigtig god 1 halvleg i angrebet og scorede 14 mål. Vi var flere gange foran med 3-4 mål og følte egentligt at det gik ok, men alligevel kunne vi i sidste sekund inden pausen udligne til pausestilling 14 – 14. Ellen Kirstine Holm Thorsager spillede en rigtig god kamp, hun fik sat spillet fint og bød selv ind med nogle fine mål. Vi blev enige om i pausen at hele holdet skulle lige lidt op i forsvaret, og sagt som gjort det var en rigtig flot forsvar i 2 halvleg og en rigtig god præstation af Gitte Kjær Fejrskov(Rutinen i målet). Det blev til gengæld også lidt svært for os at score, med en Varde keeper i hopla. Vi fik dog løst deres forsvar en del gange, og endte med at vinde sikkert med 1 mål.

Så mens Danmarks herrerlandshold floppede ved VM, forsatte Jyllandseriedamerne deres flotte sejrsrække og er stadig ubesejret i år. Dagens spiller blev rutinerede Gitte i kassen.

Næste kamp for pigerne er søndag den 29 jan mod Skanderborg på hjemmebane kl 14.30, så vi glæder os til at se vores fantastiske fans i hallen. I var helt fantastiske sidst mod Filskov.