Sejr til 1. holdsdamerne i lokalopgøret mod ØNIF

HK Give Fremad – Øster Nykirke IF 22-17

Julie Faurschou Hastrup 5 mål, Malene Birk Østergaard 5 mål, Anna Budde Laursen 5 mål, Camilla Secher Utoft 4 mål, Camilla Holmgaard 2 mål, Pernille Dahl Emborg Jepsen 1 mål

En festklædt Ikærhal, med indløb musik og glade tilskuere dannede rammerne om lokalopgøret i 1 holdsdamernes serie 1 pulje. Pigerne virkede da også opsatte på at vise hvem der skulle have håneretten i Give og omegn.

1 halvleg startede ikke ret godt for os, der blev simpelthen spillet for langsomt . Vi fik slet ikke flyttet deres forsvar som vi gerne ville, så efter knap 8 min reagerede trænerbænken. 2 stregspillere kom på banen og spillet begyndt ligeså stille at flyde, og på knap 15 min havde vores ene stregspiller Malene klasket 5 bolde i kassen. Stillingen ved pausen var 11-10, hvor vi ellers havde været bagud med 4 kasser under vejs i 1 halvleg.

Vi havde du fået gang i vores spil, og i 2 halvleg smittede det også af på vores forsvar. Der er også stor ros til Majken i målet der diskede op med mange fine redninger. Pigerne spillede klogt i store perioder og lod sig ikke stresse synderlig meget af at ØNIF til tider spillede langsomt, så vi kom til at står i forsvaret i lange perioder af kampen.

Tak til alle tilskuerne i hallen for en fed opbakning

Næste kamp for pigerne i morgen i Jysk cup mod SGI Esbjerg på hjemmebane i Ikærhallen, kom og hjælp os i en rigtig svær pokalkamp. Kampstart kl. 20.15