Sejr til 1. holdsdamerne trods dårlig start

Silkeborg IF – HK Give Fremad (10-7) 13-19

Anna Budde Laursen 7 mål, Sahra Skiffard Ovesen 6 mål, Julie Faurschou Hastrup 2 mål, Michelle Ringsted Langkjær 2 mål, Camilla Holmgaard 1 mål, Pernille Dahl Emborg Jepsen 1 mål

Tirsdag aften skulle “Thuuns tanks” på besøg i Jysk Arena i Silkeborg hvor bundholdet Silkeborg IF stod på menuen, og det skulle vise sig at blive en hård opgave at komme i gear. Første halvleg skal vi hurtigt hen over, for helt ærligt var der ikke mange lyspunkter i den. Dårlige afslutninger, dårlige beslutninger, dårligt forsvarsspil og langsomt tempo var nok overskrifterne i første halvleg.

Pausen blev brugt fornuftigt på at får rettet nogle små ting, og i det heletaget få set hinanden dybt i øjnene. Glæde blev ordet vi tog med os til anden halvleg! Fra vi gik på banen til anden halvleg og til slut fløjtet, arbejdede piger røven ud af bukserne. Det var ikke vores dag, men vi arbejde for sagen og det var nok til at få humør på og lidt af spillet frem. Dagens spiller må siges at være målmand Majken Christina Koldby Christensen der virkelig tog fra i målet, med 3 straffekastredninger og 3 mål lukket ind i anden halvleg. Det er virkelig en flot præstation!! Også ros til de 2 fløje, Anna og Sahra, som er inde i en rigtig god periode, med masser af scoringer. Debut blev der også til unge Nanna Johansen med 4 min tilbage af kampen. Hun er en af klubbens egne talenter og arbejder hårdt både til kamp og træning.

Vi har kamp i morgen (Torsdag) igen mod 2. pladsen i puljen Funder i Ikærhallen lige efter 2 div., bliv og hjælp os til sejr på vores fantastiske hjemmebane. Kampen fløjtes op kl 20.50.