Serie 1 damer – Østbirk IF

Sejr i sidste kamp i turneringen, nu venter slutspillet

Hk Give Fremad – Østbirk IF 28-17

Camilla Holmgaard 7 mål, Julie Faurschou Hastrup 6 mål, Kristina Juul 5 mål, Anna Budde Laursen 5 mål, Malene Birk Østergaard 3 mål, Michelle Ringsted Langkjær 2 mål, Cecilie Skyum Knudsen 1 mål, Camilla Secher Utoft 1 mål

En 40 personers bus var det første syn der mødte os da vi mødtes 5 kvarter før kamp, dermed sagt at vores trofaste fans kom på en stor opgave denne lørdag da bussen var stoppet med spillere og tilskuere. Give pigerne virkede klar og opsatte på at midt uge nederlaget, skulle vaskes væk og alle skulle op på hesten igen.

Østbirk startede som lyn og torden, det var vi godt klar over at de ville gøre for det prøvede de også at gøre mod os da vi spillede mod dem sidst. Pigerne spillede med meget tålmodighed, og det første lange stykke tid lå vi bare og byttede mål. til pausen var vi foran med 2 mål.

Der var ingen der var tilfredse med vores præstation i pausen, og alle var enige om at nu måtte vi gerne lige steppe op. Det gjorde vi så bare lige, og 2 halvleg blev et rent festfyrværkeri. I forsvaret blev Østbirk fuldstændig lukket ned der var simpelthen ingen huller, og hvis der opstod et hul ja så var der lige en målmand bolden skulle forbi og det var så heller ikke muligt. Kontraspillet kom igang, og i det hele taget kom tempoet op i et helt andet gear. alt i alt en rigtig dejlig kamp med rigtig godt håndboldspil.

Næste stop for pigerne er i den kommende weekend hvor der skal spilles om oprykning til jyllandsserien, det bliver 2 kampe der skal vindes. Hvis det lykkes spiller vi i jyllandsserien efter jul!!

Kampene kommer til at foregå i Brædstrup på lørdag, tidspunkt kommer senere da det ikke er offentliggjort endnu.