Serie1 damerne fik Revanche i Brande

Revanche mod Brande gjorde hold julefrokost helt perfekt!!!

Brande HK – HK Give Fremad 16-20 (9-10)

Camilla Secher Utoft 3 mål, Malene Birk Østergaard 3 mål, Julie Faurschou Hastrup 3 mål, Camilla Holmgaard 3 mål, Anna Budde Laursen 3 mål, Kristina Juul 2 mål, Michelle Ringsted Langkjær 2 mål,Christina Skyum Knudsen 1 mål

Hvis nogen kan huske vores hjemmekamp mod Brande HK, blev det en ikke så kønt spillet kamp med meget hårdt spil og ekstremt langsomt tempo. lørdag den 29 november skulle være dagen hvor vi skulle have revanche, og det var også det piger havde snakket om i dagene op til kampen. Stemningen var god og det virkede ikke som om nervøsiteten var så stor som sidst vi mødte Brande, men jeg vil også sige som træner at det kan vist heller ikke lade sig gøre.

1. halvleg blev tæt, men hele tiden føltes det som om det var et spørgsmål om tid før Brande knækkede. Vi fik igen en svag start og kom bagud med 5 mål i løbet af meget kort tid, så resten af halvlegen blev brugt på at hente det tabte ind igen. 5-1 forsvaret var ligesom nøglen, ved det fik vi sat deres playmaker lidt ud af spillet og det var ligesom hende der styrede deres spil. Ligesom i kampen i Give for nogle uger siden gik Brande fra kampens start frem til Camilla Holmgaard, det løste vi rigtig godt med de ting der var trænet til dette formål.

2. halvleg forsatte egentlig som 1. halvleg sluttede, med dejlig ro på aftalerne og i det heletaget overskud. Hele bænken blev igen brugt og kræfterne var der mange af, også til sidste i kampen. Alt hvad Brande kom med af tiltag var vi klar på, det eneste der var en udfordring for os var deres målman. Hun stod igen en god kamp og holdt ligesom Brande inde i kampen, hvis man kan side det sådan. Dejlig sejr til pigerne og fuldt fortjent.

Efter kampen var der hold julefrokost i anførerens hjem, og den julefrokost kan jeg desværre ikke skrive noget om. For hvad der sker til sådan en julefrokost det er hemmeligt, men sjovt og hyggeligt var det!!!

Vi spiller i aften pokalkamp mod Ejstrup-Hærvejen fra jyllandsserien, som i øvrigt er ved at rykke op i 3 div. Så her får vi en udfordring, men vi er stærke og tror fuldt ud på en sejr. Kom og hjælp os kl 20.15 i ikærhallen.