Skagen og Isaksen på plads i HK Give Fremad

Endnu to spillere har lavet aftaler med HK Give Fremad. Her er der tale om både rutine og ungt blod.

I sidste uge kunne vi fortælle, at forsvarsklippen Kasper ”Tømrer” Nielsen havde lavet aftale med HK Give Fremad for den nye sæson, og nu har endnu to spillere, sat deres navnetræk på en aftale med klubben.

Og der er ”tilgang” på både rutinesiden samt ungdomssiden, idet klubbens mangeårige fløjspiller Christian ”Skagen” Pedersen har sagt ja tak til en ny aftale, ligesom unge Jonatan Isaksen, der kom til klubben sidste sæson, har forlænget sin aftale for et år med klubben. De to nye aftaler passer godt ind i cheftræner Kedde Jensen kram.

Vigtigt med ”Skagen” i truppen
– Med den nye aftale med Christian får vi tilknyttet en vigtig spiller. Han er rutineret, kan lære fra sig til de andre spillere, og han bliver jo lidt af en kulturbærer qua sine mange år i Give. Også vigtigt, at vi kan fastholde de gamle Givekæmper i truppen. Derudover sender det også et godt signal til omverdenen, at de ældre og rutinerede spillere godt kan se sig selv i vores nye projekt her i Give, siger Kedde Jensen, der stadig ser ”Skagen” som højre fløj, men også som et godt alternativ på højre back.

Stort udviklingspotentiale hos Isaksen
Det som unge Jonatan Isaksen ikke har i rutine, det har han så ifølge Kedde Jensen til gengæld i udviklingspotentiale og gå-på-mod.

– I den sidste trediedel af sæsonen har Jonatan lagt en del på sit spil og vist en masse power. Vi har haft en del snakke, ham og jeg, og efter nogle startvanskeligheder har Jonatan fået det vendt positivt. Han har vist selv mod de stærke hold, at han har 2. divisionsniveau, og det glæder mig meget, at han har valgt at blive i Give, siger Kedde Jensen, der også mener, at den skud- og gennembrudsstærke bagspiller kan lægge endnu flere lag på sit spil.

Hermed er der foreløbig lavet aftaler med følgende spillere:

Aftaler med HK Give Fremad for 2015/16

Ole Hansen

Mikkel Dubadi

Thomas Vestergaard

Nicolai Emborg

Kim Nissen

Kasper ”Tømrer” Nielsen

Christian ”Skagen” Pedersen

Jonatan Isaksen

Anders Bøtcher