Søges: Maksimal opbakning til vigtig hjemmekamp!

Når HK Give Fremads 2. divisionshold i morgen eftermiddag løber på banen mod sønderjyderne fra Tinglev Lundtoft Sydstjernen, skal såvel holdet som tilskuerne vise sig fra deres allerbedste side.

Efter 3 kampe med nederlag må vi konstatere, at Give har fået en barsk start på denne sæson. Det er der flere forklaringer på: En smal trup og en ikke-optimal træningsoptakt er de helt grundlæggende udfordringer for cheftræner Kedde Jensen, der dog vejrer en form for morgenluft op til den vitale kamp mod Tinglev Lundtoft efter den svære start.

Rigtig fin træningsuge
– Vi har haft en rigtig fin træningsuge med masser af folk til træning. I torsdags var vi således 18 mand til træning, og spillerne arbejder stenhårdt med tingene. Vi har ud fra nogle videosekvenser fra vores kamp i HC Odense, som vi har set sammen, haft meget fokus på vores angrebsspil i denne uge. Vi skal generelt være bedre til at spille vores chancer større, og så når 100 % chancen er der, så skal vi altså også være mere skarpe, end det har været tilfældet hidtil i vores første 3 kampe, fortæller Kedde Jensen, der dog hæfter sig ved, at forsvarsspillet begynder at tage form.

Sydstjernens oprykkere også skidt fra start
Modstanderne fra Sydstjernen vælter sig heller ikke ligefrem i succes. Nyoprykkerne fra 3. division har i skrivende stund endnu ikke vundet en kamp (2 meget klare nederlag til Skjern, SUS Nyborg og i aftes tabte man 18-32 til Skanderborg), så de er i samme båd som Give: Der skal til at ryge points ind på kontoen, hvis man ikke allerede inden vi skriver november skal blive småisoleret i bunden af rækken.

– Tinglev Lundtoft er jo nyoprykkere, og de har et fint hold. Det er flok friske gutter, der vil det her håndboldprojekt. Men derudover kender vi dem ikke så meget. Vi har set noget video fra deres kampe, og har et par ideer om, hvor vi skal sætte ind. Men når det er sagt, så skal vi holde fokus på os selv og bruge kræfterne på at få vores eget spil til at fungere, siger Kedde Jensen, der til lørdagens opgave har udtaget 12 spillere.

-Vi har nogle spørgsmålstegn ved Nicolai Emborg og Kim Nissen. Falder Kim fra, udtager vi Jesper Stie Sørensen til stregen. Derudover er Heino Berg Jepsen småskadet, og han kommer ikke i spil til kampen, oplyser Kedde Jensen, der ikke kan understrege nok, hvor vigtigt det er, at folk vælter ind i hallen og virkelig giver spillerne fuld opbakning.

En fuld Ikærhal i topform, ja tak!
– Vi har før set i Ikærhallen, hvordan publikum har været en ekstra mand for os og i den grad båret spillerne frem til store præstationer, Det har vi i høj grad brug for på lørdag, for et veloplagt hjemmepublikum er også med til at sætte modstanderne under voldsomt pres – og denne her kamp, den har vi virkelig brug for at vinde både mht. til pointkontoen og det mentale i truppen. En fuld Ikærhal i topform, så bliver det svært for Tinglev Lundtoft, siger Kedde Jensen.

HK Give Fremads Trup:

Ole Hansen

Mikkel Dubadi

Kim Nissen (?)

Kasper Tømrer Nielsen

Brian Køhler

Christian Skagen Pedersen

Nicolaj Laursen

Thomas Vestergaard

Nicolai Emborg (?)

Jonatan Isaksen

Mikkel Jakobsen

Anders Bøtcher