Stærkt streg- og målmandspil bag ny Givesejr

HK Give Fremad hentede sin anden sejr i træk, da holdet sejrede 31-29 fredag aften i thansen Arena i Fredericia mod Fredericia HK. Det der lignede en storsejr midt i 2. halvleg, hvor Give førte med 7 mål, endte med en lille minigyser i slutfasen, hvor Fredericia kun var nede med én pind.

– Vi lægger rigtig godt ud, og jeg vil sige, at vi i 40 minutter spiller flot og disciplineret håndbold, hvor spillerne også kriger rigtig godt. Så får vi en periode i slutfasen, hvor vi begynder at sløse med afslutningerne og lave nogle dumme tekniske fejl. Det betyder, at Fredericia kommer godt med igen; også fordi, at vi i de sidste 10 minutter spiller med en mand i undertal i seks minutter, siger Gives træner Martin Schmidt, der heller ikke følte, at man led af ubetinget dommertække i kampens slutfase.

-Vi kommer lidt under pres, og vi bør jo ret beset save dem midt over, når vi fører med 7 mål midt i 2. halvleg. Heldigvis finder spillerne lidt tilbage til den gode basis i slutfasen, og vi får kørt en både rigtig dejlig og vigtig sejr hjem, konstaterer Martin Schmidt.

Den falske Nøddesbo på spil

Givetræneren roser ikke mindst holdets to stregspillere Kim Nissen og Mads Overgaard for at levere flotte præstationer i aftenens kamp. Playmaker Sebastian Hansen får ros for at være en stærk drivkraft og for at sætte de to strege flot op, og keeper Christian Lynggaard, der leverede 12 redninger, havde også en afgørende hånd med i spillet og var sammen med de to krigere på stregen stærkt medvirkende til, at Give landede holdets anden sejr.

Schmidt sender også et stort skulderklap afsted til Rolf Hessellund, der leverede stærkt forsvarsspil, og så leverer Martin Schmidt også noget, der er tæt på breaking news, idet Givetræneren noterede sig, at Mads Overgaard lavede det afgørende mål på en skrudbold i Jesper Nøddesbo-klassen. Med vilje, vel at mærke.

Give spiller næste gang fredag den 2. november, og her skal det lige bemærkes, at kampen spilles i Søndermarkshallen i Give, da Ikærhallen er optaget af piratfest.

Mål for Give: Kristian Klitgaard 8, Kim Nissen 6, Mads Overgaard 6, Sebastian Hansen 5, Rolf Hessellund 2, Nicklas Henriksen 2, Simon Madsen 2 og Jesper Johannesen 1.

Man of the match: Christian Lynggaard