Storsejr på udebane til førsteholdsdamerne

Storsejr på udebane til førsteholdsdamerne

Them GF – HK Give Fremad 17-34

Camilla Holmgaard 7 Mål, Anna Budde Laursen, 5 mål, Michelle Ringsted Langkjær 4 mål, Lærke Krudt 4 mål, Cecilie Rostbøll Bitsch 3 mål, Julie Faurschou Hastrup 3 mål, Christina Skyum Knudsen 2 mål, Kristina Juul 2 mål,Camilla Secher Utoft 2 mål, Cecilie Skyum Knudsen 1 mål

Them GF havde arrangeret brag i hallen til kampen mod os, så presset var lidt større end normalt på pigerne. Det virkede dog ikke til at trykke under opvarmningen, hvor stemningen var god og meget seriøs. Vi havde også lidt vi skylle have sat på plads i forhold til da vi mødte Them på hjemmebane, hvor vi havde ekstrem svært ved at komme igang med vandt dog kampen 23-17.

I starten af 1 halvleg stod vores forsvar slet ikke stærkt nok og Them fik lov at boltre sig i gode chancer, og på det tidspunkt troede hjemmepublikummet virkelig på det. Vi fik da også scoret på de chancer vi havde, og efter ca 11 min stod der 6-6. Them kæmpede flot for at holde sig inde i kampen, men så skete de pigerne satte simpelthen lige maskinen i et højere gear og det kunne Them slet ikke følge. De prøvede en mandsopdækning og det gav os bare endnu større rum at arbejde på, så der gik ikke længe før de gik tilbage igen. Pause stilling 9-19!

Pausesnakken gik meget på at nu måtte vi ikke blive for selv tilfredse bare fordi vi var foran med 10, og man må sige at pigerne virkelig viste disciplin og gjorde arbejdet færdigt. I 2 halvleg blev der prøvet nogle nye ting af rent angrebsmæssigt, så 2 halvleg var virkelig brugbar for os. Igen i denne kamp bød alle ind med rigtig flot spil, og der er ros til hele holdet for en flot og helstøbt indsats. SÅDAN DER!!!

På torsdag spiller pigerne igen, og her er der tale om en lille finale. Hvis denne kamp vindes med mere end 1 mål er vi sikre på at blive nr 1 i puljen, og dermed kan vi være klar til slutspillet om at komme i Jyllandserien. Kampen spilles lige efter 2 div kampen på torsdag, så bliv nu i hallen og lav en fest og giv pigerne alt den støtte de fortjener.

Modstanderen på torsdag er Engesvang/Bording som er det eneste hold der har taget point fra os efter jul, Kom og hjælp os Give vi har brug for jer!!