Super træningslejr.

2.divisions holdet har i weekenden været på træningslejr i Ikærhallen i Give. Her var hovedtemaet angrebstræning og socialt samvær. Fredag mødtes man til 2 træningspas. Det ene bestod af almindelig træning og det 2. træningspas bestod af meget hård fysisk træning, nemlig boksetræning. Her blev der i den grad gået til vaflerne. Alle spillerne kæmpede en brav kamp og var fuldstændig udmattet efter træningen.

Anden dagen stod på morgen træning, hvor man igen havde fokus på angrebsspillet. Man kunne godt mærke lidt på drengene af de var mærket af fredagens boksetræning, men trods det var det alligevel en fin træning.

Som afslutning på træningslejeren skulle vi en tur til Ikast for at spille træningskamp. Lad mig sige det med det samme, det blev ikke nogen køn forestilling. Vi tabte kampen 17-22. Der var simpelthen ikke flere kræfter at skyde med. Hvis vi skal tage noget positiv med fra kampen var det fra de første 15 min. Af 1.halvleg. Her stod forsvaret igen fantastisk og i vores angreb kom vi til fornuftige afslutninger og førte 6-2. Resten af kampen var meget meget svag fra vores side, hvor vi kun i meget små perioder spillede ok, samtidig brændte vi et hav af oplagte scorings chancer igennem hele kampen.

Set over hele træningslejren har det været en positiv oplevelse, og samtidig vil vi sige tusind tak for super beværtning fra Laila og Gasser i Ikærhallen. Intet mindre end klasse fra jeres side, TAK for det.

/Kedde