Svag 1. halvleg gjorde det svært på den lange bane for Jyllandsseriedamerne.

HK Give Fremad – Kolding HK 22-25

Truppen til kampen: Majken Christina Koldby Christensen, Diddi Jakobsen, Sahra Skiffard Ovesen, Laura Skovlund Feierskov, Michelle Ringsted Langkjær, Malene Birk Østergaard, Kristina Juul, Camilla Holmgaard, Pernille Dahl Emborg Jepsen, Christina Skyum Knudsen, Rikke Ringsted Bøegh, Julie Faurschou Hastrup

Selvfølgelig var det en flok glade piger der mødte i Ikærhallen, med 2 sejre på en uge og så endda over et 3 div. hold. Holdets skadesbehandler Vinni Uldbæk kæmpede inden kampen en brag kamp for at få de trætte kroppe i gang, for 3 kamp på en uge lige efter en julepause det tager selvfølgelig på kræfterne.

1 halvleg var rigtig svær for os, det var som om ingen rigtig kom igang fra start. Så efter 12 min stod der 3-9 på tavlen, og eneste målscore var Julie Faurschou Hastrup som er inde i en rigtig god periode for tiden med rigtig flot spil. Der blev prøvet en masse ting i 1. halvleg men intet ville lykkes, så derfor med 5 min tilbage af halvlegen gik vi frem i en 4-2 forsvars formation og det så ud til at virke. Da pausefløjtet lød var vi bagud med 8 mål.

I pausen var enigheden stor, “det kan sgu ikke passe det her!! Arbejds handskerne blev taget på, mision helt 8 mål var sat igang. Vi startede 2 halvleg oppe i vores offensive 4-2 forsvar der virkede rigtig fint, vi tvang simpelthen Kolding til at løbe og lave tekniske fejl. Hele holdet var tilbage i vanlig tempo og fight, man kunne dog stadig ane at folk var ved at være brugte og og trætte efter det hårde program. Med 15 min af 2 halvleg var Koldings forspring krympet til 2 mål grundet rigtig godt forsvar, og nogle rigtig fine angreb. Et par lidt tynde 2 min udvisninger i slutningen af kampen skulle dog ødelægge mulighederne for at komme helt tilbage i kampen, det var rigtig ærgerligt for pigerne kæmpede så hammer flot. Man må bare konkludere at 30 dårlige min er for meget i en jyllandsseriekamp det er simpelthen for meget at skulle hente 8 mål i 2 halvleg, men flot kæmpet piger det var forsøget værd.

Næste kamp for Jyllandsseriedamerne er på søndag, hvor vi tager til Varde og prøver kræfter med et hold der vandt deres pulje inden julepausen. Vi har heldigvis 2 træninger inden denne kamp, så der er tid til at få trænet på 1 halvleg