Tandløst Give-mandskab chanceløse mod kampklare vestjyder

På en notorisk svær udebane i det vestjyske i Rækker Mølle lidt nord for Skjern fik Give ørerne i maskinen allerede fra starten af kampen.Efter blot fem minutters spil førte hjemmeholdet 4-0, og netop denne chokstart overvandt Give aldrig. 28-21 stod der på måltavlen efter 60 minutters spil.

Ved pausen var gæsterne således bagud med 15-9, og det tætteste Give kom på Række Mølle i den dyst var ved stillingen 15-11 kort inde i 2. halvleg.

-Rent grundlæggende mangler vi ild i øjnene i dag. Spillerne er slet ikke klar til krigen, vi er alt for flinke og søde, vi er slet ikke kyniske nok i de afgørende situationen, og ret beset bliver vi blæst omkuld af Rækker Mølle ikke mindst i en fra vores side virkelig dårlig 1. halvleg, siger Gives træner Martin Schmidt.

Han underbygger sin efterlysning af en større fysisk tilstedeværelse fra sine spiller med den kendsgerning, at der går hele 40 minutter, inden en af hans spillere får en 2-minutters udvisning. I en kamp mod et hold, der i den grad folder sit spil ud på fysikkens dyder.

Schmidt savner kyniske og fandenivoldskhed fra spillerne

Give-træneren så dog sit hold komme meget bedre ud efter pausen, hvor Give kom op på 15-11, inden et brændt straffekast plus en teknisk fejl igen gav Rækker Mølle et seksmålsforspring.

-Perfekt start på 2. halvleg, men vi mangler kynisme og fandenivoldskhed i de afgørende situationer, og når man ikke er villig til at kæmpe for hinanden, når det er op ad bakke, så er det umuligt at vende sådan en kamp her. Med en helhjertet præstation af alle mand havde vi vundet den her kamp, så der er en hel del mentalt, der skal arbejdes med de næste dage og uger, konstaterer Martin Schmidt, der på dagen måtte undvære holdets måske største kriger, Kim Nissen, der var ude med en skade..

Give spiller igen allerede torsdag aften på hjemmebane mod Fåborg HK. Det ligner en dyst, der skal vindes både for pointsene og selvforståelsens skyld.

Mål for Give: Chris Bust 4, Rolf Hessellund 3, Sebastian Hansen 3, Mads Overgaard 3, Simon Madsen 2, Niclas Henriksen 2, Thomas Oesen 2 og Kristian Klitgaard 2.

Gives bedste: Målmand Jakob Skov med 14 redninger alene i 2. halvleg