Thuuns Tanks var igår sølle 15 km fra at skulle vise pas til en udekamp!

Bredebro IF – HK Give Fremad 22-24

Truppen: Diddi Jakobsen, Sahra Skiffard Ovesen, Camilla Secher Utoft, Michelle Ringsted Langkjær, Lærke Krudt, Camilla Holmgaard, Julie Faurschou Hastrup, Christina Skyum Knudsen, Laura Skovlund Feierskov, Pernille Dahl Emborg Jepsen

” Hold nu kæft der er langt til Bredebro!”, sådan lød det fra en af pigerne da vi sådan ca. var halvvejs på vores halvanden time lange køretur. Og ja fra Bredebro til grænsen er der kun 15 km, vi havde afgang fra hallen kl 16.30 og var hjemme igen kl 22.30. Da vi ankom blev pigerne lige sendt på en ca 5 min gåtur, så den værste søvn i øjnene og tunge ben efter køreturen var væk.

Vi har haft start vanskeligheder i et par kampe her efter jul og det var fokus inden kampen, vi skulle med fra start mod Bredebro i en meget svær udekamp ellers ville vi tabe. Sagt som gjort, pigerne startede som lyn og torden og vi kom da også hurtigt foran 3-0. Og her kommer vores helt store problem denne aften i Bredebro, når vi var foran med en 2-3 mål var vi simpelthen ikke skarpe nok til at får lukket kampen. Hver gang lukkede vi dem ind igen, det var lidt ærgerligt for vi spillede klart bedre end dem. Man kunne da også mærke efter kampen at selvfølgelig var der glade over sejren, men vi kunne godt have lukket den noget før med lidt bedre angrebsspil. Vores forsvar stod fint det skal vi holde fast i, og arbejde hårdt for at bevarer.

Den gamle Give pige Camilla Secher Utoft (Camilla med armen) var med på holdet for første gang efter jul, og hold da op en “debut”. Flotte gennembrud og flotte scoringer, det er en fornøjelse. Christina Skyum Knudsen er efter Betina og Thuuns mening være kampens spiller, Der bliver faktisk stort set ikke sat en fod forkert fra hendes side i hele kampen. Mange flotte frispilninger, mål og fight hele kampen igennem, virkelig højt niveau “Knuden” jeg tror Bredebro var træt af dig!!

Næste kamp for Jyllandsseriedamerne er på hjemmebane tirsdag den 23 februar kl 19.30 mod netop Bredebro, de er klart opsatte på revanche. Men med vores lækre hjemmebane publikum bliver det ikke let for dem, så super meget gang i hallen så vinder vi!!