Topholdet trak det længste strå

HK Give Fremad – Grindsted GIF (11-9) 21-23

Camilla Holmgaard 7 mål, Camilla Secher Utoft 3 mål, Anna Budde Laursen 3 målJulie Faurschou Hastrup 3 mål, Laura Skovlund Feierskov 2 mål, Malene Birk Østergaard 2 mål, Michelle Ringsted Langkjær 1 mål

Vi havde haft en rigtig godt trænings uge op til denne kamp, med masser af piger til træning så total optimalt optakt til kampen mod topholdet GGIF. Onsdag havde Betina og jeg(Thuun) været i Grindsted for at se pigerne vi skulle møde, et rigtig godt hold der bare ville ud over stepperne og en rigtig stærk venstre håndet højre back der bare baskede boldene ind. Derfor var oplægget inden kamp at starte med 2 mandsopdækninger, og i øvrigt brugte hele bænken så vi kunne blive ved med at følge med i returløbet.

Det startede også helt efter planen, det var tydeligt at Grindsted ikke lige havde regnet med at vi mandsopdækkede fra start så det virkede. Grindsted virkede frustreret, vi spillede rigtig klogt og tog rigtig mange gode beslutninger. Det resulterede da også i at vi kom foran med 4 mål i midten af første halvleg, men de sidste 5 min af halvlegen hentede GGIF lidt af forspringet på et par hurtige kontramål.

Stemningen var god i halvlegen, og alle var enige om at nu skulle vi blive ved med at spille klogt. Den døde periode kom i starten af 2 halvleg, og GGIF kom foran med 2 mål. Den føring kæmpede vi med resten af kampen, vi kom godt nok op på uafgjort og vi lå og byttede mål hele tiden. Alle kæmpede alt hvad de havde lært, også publikum der var mødt talstærkt frem. Vi har aldrig spillet for så mange mennesker, og hold op i gjorde det godt TAK!!! Det var de små ting der afgjorde tingene til sidst, og desværre ikke til vores fordel. Vi holder selvfølgelig fast i denne kamp, for det er klart den bedste vi har spillet i år. Og så håber vi på ligeså mange tilskuere til næste hjemmekamp, så skal vi nok vinde.

Næste kamp for pigerne er i pokalturneringen på torsdag i Brande kl 20.30