Travlhed på sportschefens kontor

Den lokale 2. divisionsklub har været aktiv på spillermarkedet her lige før sommerpausen, hvor man har hentet ligaspilleren Mads Overgaard i Ribe Esbjerg samt 2. divisionsspilleren Chris Bust i Fredericia.

Til gengæld bliver det et ærgerligt og nok definitivt farvel til Morten Axelsen, der stopper karrieren pga. en diskusprolaps

Der har hersket travlhed på sportschef Kedde Jensens kontor i HK Give Fremad, siden turneringen stoppede tilbage i april. Mange spillere er væk, men der er også kommet en del nye ind, og senest har man hentet to nye spillere ind.

Ny venstrefløj og playmaker
Først lavede man aftale med den nu tidligere Fredericia-spiller Chris Bust. Bust. Der primært spiller venstre fløj, var i sidste sæson med til at sikre Fredericia oprykning til 1. division som fast mand i start 7’éren, men er kommet i overskud til den nye sæson.

-I FHK spillede Chris for det meste venstre fløj, men i Give er Chris tiltænkt en rolle som playmaker, hvor han også kan supplere på venstre fløj. Vi har her en spiller med stort overblik, og så er Chris god til at læse spillet. Chris har i de træninger og kampe, han har deltaget i, overbevist os om, at han kan forstærke vores trup i Give. Chris har lavet en 1 årige aftale med Give, oplyser Kedde Jensen.

Axelsen ude med diskusprolaps
Desværre er det også blevet til et uventet og trist farvel til en af holdets ”nye gamle” spillere. Efter et års pause var Morten Axelsens krop igen klar til tophåndbold, men det var den så desværre ikke alligevel, viste det sig.

-Det er med stor beklagelse, at vi har stoppet sammenarbejdet med stregspiller Morten Axelsen. Grunden til stoppet er, at Morten har fået en diskusprolaps i ryggen og er ukampdygtig i længere tid. Derfor når Morten ikke at blive klar til sæsonen 2016-17. Det er en stor kriger vi mister, men samtidig også en rigtig god mand for både holdet og klubben, siger Kedde Jensen og fortsætter:

– Morten Axelsen er selv rigtig ærgerlig over, at kroppen ikke tillader ham at dyrke den sport, som han holder så meget af. Vi ønsker Morten god bedring med ryggen og alt mulig held og lykke fremover.

SCOOP: Mads Overgaard klar for Give
På den absolutte positivside er det lykkedes at lave et scoop af de større på transfermarkedet, idet den 32 årige stregspiller Mads Overgaard fra Ribe-Esbjergs ligatrup nu er at finde i den lyseblå HK Give Fremad-trøje.

Overgaard, der bor i Kolding med kæreste og 2 børn, har spillet i Ribe-Esbjerg de seneste 7 sæsoner, og han har tidligere også spillet i Kolding IF.

Det er intet mindre end et kæmpescoop for os, at vi har kunnet hente en spiller som fra Mads fra øverste hylde. Eftersom Morten Axelsen er blevet ramt af en diskusprolaps i ryggen, har vi været på udkig efter en erstatning for Morten, og det er nu lykkedes med Mads, lyder det fra sportschefen, der med signingen af Mads Overgaard får en 1.97 m. stor stærk stregspiller og kompetent forsvarsspiller, der kan dække både 3’er og back.

– Vi får i Mads en bomstærk spiller, der ud over de forsvarsmæssige kvaliteter også er god til at skabe rum til bagspillerne, og så er Mads en fighter, der altid giver sig 100 %, siger Kedde Jensen.

Gode signinger af HK Give Fremad, der ikke mindst med signingen af en ligaspiller sender kraftige signaler ud i håndboldkredse om, at man mener det seriøst i Give.