U16 Piger: Fantastisk forvar og målmandsspil

U16 Piger Fantastisk forvar og målmandsspil
Det var hårde odds U16 pigerne var i mod, da de igen i dag skulle spille mod Ribe HK fra puljens top, som de sidste weekend tabte med 12 mål til. Men vores nye motto er ”Vi har ALDRIG tabt kampen, før vi har tabt…”.
En lidt ”hård” træner havde inden kampen sat helt faste spillerregler op for, hvad spillerne måtte og ikke måtte. ”Okay, må man nu ikke engang lave fløj-indløb eller skyde et almindeligt langskud?” – næhh, det måtte spillerne faktisk ikke i første halvleg. Aftalerne blev holdt, og det VIRKEDE. Pigerne spillede sig til super gode chancer, via kryds og returbolde, men desværre brændte vi lidt for mange skud, på en super stærk spillende Ribe målmand. Heldigvis var vores forsvar så stærkt, og med en helt outstandig målmandspræstation med flere strafferedninger fra Emma Graver, kunne vi gå til pause kun bagud med 2 mål. Ikke mange havde spået om det resultat. Både spillere og trænere så nu chancen for at lave det overraskelses resultat, som kunne få holdet tilbage mod den bedste halvdel af puljen.
I anden halv forsatte pigerne holdindsatsen i forsvaret, godt støttet af eminent målmandsspil, og kunne gå tilfredse fra kampen med uafgjort 11-11. Vi fik ikke scoret så mange mål i dag, men når modstanderne i alle vores andre kampe har scoret mellem 20 og 25 mål, så var det en sejr i sig selv, at holde et af topholdene nede på kun 11 mål, til stor frustration for Ribe´s træner. Så blev det igen sjovt at spille kamp;-). Næste weekend spiller vi mod Blåbjerg, som kommer med ny tro og energi, da de lige har slået og spillet lige op med de 2 tophold. Meeen vi kommer også med ny tro på os selv, så det bliver nok en hård og lige kamp, hvor forsvaret igen bliver enormt vigtigt.
Kampens spiller: Emma Graver (som målmand)