Ung, hurtig højre fløj på plads i HK Give Fremad.

Det er med stor glæde vi nu kan præsenterer vores nye højre fløj for den kommende sæson. Det bliver den 21 årige, Martin Frandsen der kommer til HK Give Fremad fra 1.divisions klubben Stoholm. Martin har trænet sammen med os de sidste 3 uger samt spillet et par træningskampe. Her har Martin vist sit store potentiale som højre fløj. Han er lyn hurtig og har rigtig gode afslutninger, god til at læse spillet og ikke mindst så kommer Martin med rigtig meget ny energi til vores nye unge trup. Vi er sikre på at Martin bliver en stor gevinst for HK Give Fremad, udtaler Kedde Jensen. 

Martin om skiftet til HK Give Fremad:

Jeg har valgt at skifte til Give, fordi jeg er vild med træningsmiljøet og ambitionerne i klubben.
Give er for mig at se det perfekte match for mig, da der vil blive spillet med virkelig meget fart og der er en fed stemning i truppen.
Derudover kan jeg i Give, få mere ansvar og udvikle mig som håndboldspiller og personligt.
Jeg har tidligere haft kontakt med Martin Schmidt og synes han er en kompetent og god træner for det projekt der er stablet på benene.

Fakta om Martin Frandsen:

Navn: Martin Frandsen

Alder: 21 år

By: Oddense (flytter til Kolding til august)

Uddannelse: Starter efter sommerferie på Finansøkonom

Klubber: Ungdomsspiller i HF Mors, de sidste par sæsoner i Stoholm 1 division.