Ung talentfuld bagspiller til HK Give Fremad.

HK Give Fremad har idag indgået en 1 årige aftale med den 18 årige talentfulde bagspiller Magnus Nygaard.

Magnus Nygaard spillede i sidste sæson på Skanderborgs U18 Ligahold hvor han samtidig gik på SHEA som er en slags Elite klasse for håndboldspillere hvor man kombinerer skolegangen med ekstra håndboldtræninger.

Magnus er en hurtig spiller og han har et fint afslutnings repertoire, samtidig med han er god til at sætte spillet op. Magnus kan spille alle pladser i bagkæden.

Om aftalen med Give siger Magnus:

Jeg har valgt at spille mit første senior år i Give, da jeg fornemmer at der i år er blevet samlet en spændende trup af dygtige spillere, som jeg kan lære noget af. Jeg håber at jeg kan indfri klubbens og mine egne forventninger i den kommende sæson.

Vi byder Magnus Nygaard velkommen i HK Give Fremad.

Smid ham et like.

/Kedde