Ungt talent til HK Give Fremad

Det er med glæde at vi nu kan præsenterer et ny spiller mere til truppen. Det er den 18 årige, venstre fløj, Frederik Skov fra Skanderborg håndbold U 18 hold. Frederik var i weekend med til at vinde bronze ved DM for U18 med Skanderborg Håndbold.

Frederik har de sidste sæsoner været en del at Skanderborg Håndbolds Elite Akademi, SHEA. Det er en hurtig venstre fløj vi får i truppen, som har et meget fint afslutnings niveau, og så er det en spiller der er skolet godt som kommer til HK Give Fremad. Frederik kan dækker fløj og back i forsvaret.  Vi ser frem til sammenarbejdet med Frederik, og byder ham velkommen i HK Give Fremad trøjen, udtaler Kedde Jensen.

Frederik om skiftet til HK Give Fremad:

Valget faldt på HK Give Fremad, idet jeg synes deres set-up lyder utrolig spændende. De har gang i et spændende projekt med en professionel tilgang og en talentfuld trup. Desuden mener jeg, at jeg er et sted i min udvikling hvor det optimale vil være at prøve kræfter med seniorhåndbolden. Og her mener jeg at HK Give Fremad er det rette valg for mig.”

Fakta.

Frederik Skov

Årgang: 2000

Højde: 185

Vægt: 80

Fødeby: Stilling

Bopæl nu: Skanderborg

Klubber:

u14 Stilling if 

u14-u16 Skanderborg 

u16-u18 SHEA (inkl. 3 DM deltagelser)