Vi kæmper lidt med rytmen

Med sæsonstarten mod Fredericia lige om hjørnet, går2. divisions herrerne nu ind i sidste trænings uge. Og efter flere gode præstationer i opstarten, har spillet i de sidste par kampe ikke haft den ønskede udvikling. Seneste mod Stoholm, hvor herrerne fik en lussing der var til at tage at føle på.

Vi kommer egentlig rigtig fint tilbage efter at havde være nede med 9-3, hvor vi en periode egentlig står rigtig fornuftigt defensivt. Og med mere kynisme kunne vi faktisk ha gået til pausen med minimum uafgjort.

Herefter bliver vi igen alt for flade, samtidig med vi tabte for mange af vores mand-mand dueller. Hvilket giver Stoholm af for lette betingelser for at lave mål, ligesom vi rent offensivt slider med at finde rytmen.  

Positivt var det at se, at Jacob Skov er godt på vej tilbage fra den knæskade, der har holdt ham fra banen i næsten 5 måneder. Ligesom Morten Baslund leverede en flot kamp fra venstre fløj.

Nu venter der en uge, hvor arbejdstøjet skal på, så vi står bedst muligt rustet til sæsonpræmieren mod Fredericia næste mandag. Det bliver en svær opgave, men vi glæder os til at komme i gang og vil give alt for at åbne point kontoen på en svær udebane.