Vigtig sejr til jyllandsserie damerne inden pokaloplevelsen

HK Give Fremad – Bredebro IF 25-24

Trup til kampen: Diddi Jakobsen, Majken Christina Koldby Christensen, Sahra Skiffard Ovesen, Camilla Secher Utoft, Kristina Juul, Julie Faurschou Hastrup, Camilla Holmgaard, Pernille Dahl Emborg Jepsen, Laura Skovlund Feierskov, Christina Skyum Knudsen, Lærke Krudt, Michelle Ringsted Langkjær

Halvanden time inden kampstart stemplede pigerne ind, og med en gåtur i benene var stemningen god og koncentreret. Det var nu præcis 2 uger siden vi alle havde været sammen allesammen, mange fra holdet havde været på vinterferie og vi havde ikke været særlig mange til træning i ferien. Pigerne virkede opsatte til kampen, Bredebro havde inden kampen ikke prøvet at tabe med mere end 2 så vi vidste det ville blive tæt.

1 halvleg startede ikke ret godt da vi ret hurtigt kom bagud med 4 mål, Og vi måtte kæmpe hele halvlegen med at hente det ind igen. Bredebro havde 3 nye spillere med til kampen, det var da også tydeligt at høre på deres træner at nu skulle de vinde over os. De havde da også fundet en spiller med en rigtig god arm, hun skød alt ind så der gik 5 min så smed vi en mandsopdækning på hende og blev ved hende hele kampen. Pigerne skulle lige igang før forsvaret stod der en stor fighterindsats af alle, med anfører Michelle Ringsted Langkjær der spillede en rigtig god kamp i spidsen som styrmand.

2 halvleg blev en rigtig tæt omgang fy for pokker da, der blev byttet mål næsten hele vejen igennem. Christina Skyum Knudsen havde igen en rigtig rigtig god kamp, det er ikke mange der kan få træneren til at stå med ståpæls på armene på banken men det kan Knuden. spillet blev i anden halvleg sat rigtig flot op med nogle lange fine pres. I sidste ende var det også det vi vandt på, plus at vi fightede alt hvad vi overhovedet kunne. Også ros til “young gun” Laura Skovlund Feierskov for en rigtig god kamp, og i det hele tage ros til hele truppen for at klø på på den måde det er sgu imponerende!! Kampen sluttede med kæmpe dramatik lige udenfor 3 meteren, med 1 sek tilbage fik Bredebro frikast og det blev kastet af deres nye spiller som ikke havde brændt hele kampen. Men heldigvis skød hun over.

Næste kamp, ja nu gælder det sgu Fredericia fra 1 div der kommer på besøg i en forhåbentlig stopfyldt Ikærhal. Det sker imorgen torsdag kl 20.40, og vi har virkelig brug for jer kære publikum og hardcore fans.